Spinosaurus tand in matrix

45,00

Excl. BTW: 45,00

Excl. BTW:
45,00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Spinosauridae

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Soort : Spinosaurus Sp, / (Stomer, 1915)
Vindplaats : Talesent, Figeg, Marokko
Ouderdom : Laat Krijt

Lengte : 50 mm
Breedte : 38 mm
Hoogte : 34 mm
Let Op! De afmetingen zijn inclusief matrix.
Spinosaurus tand
Deze Spinosaurus tand is afkomstig van een recent (2021) ondekte locatie die een andere kleur dinotanden produceert dan elders in Marokko. Dat maakt dat de tanden van Talesent erg gewild zijn onder de verzamelaars. Het materiaal echter is erg schaars een nu al heel erg lastig aan te komen. Ik heb eerder dit jaar het geluk gehad om nog een leuk aantal tanden te kunnen bemachtigen. Maar ook hier is dus maar een beperkt aanbod en op is op.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dinosaurus fossielen

Deze dieren spreken ieder tot de verbeelding, van de gigantische sauropoden (langnekken) tot de theropoden (vleeseters) en alles hier tussen in. Vaak is het strikt
verboden om dinosaurus materiaal te verhandelen door de enorme wetenschappelijke waarde. Maar ook hier zijn uitzonderingen op, zodat ook voor de verzamelaar leuke stukjes dino te bemachtigen zijn. mineralenenfossielenkopen.nl levert daarom een zorgvuldig uitgezocht aanbod aan bereikbaar materiaal. Zodat ook jij je handen kan leggen op deze bizarre beesten. Ook zullen in deze categorië alle pterosauriers, Mosasauriers, Ichtyosauriers en plesiosauriers worden getoond. Dit zijn dan wel geen dinosauriers maar reptielen uit het de zelfde tijdperken het Trias, Jura en krijt.

Fossielen kopen

Fossielen zijn alle versteende resten van organismen. Het woord fossiel komt uit het Latijn en betekend ; voorwerp dat is opgegraven. Fossielen worden over heel de wereld aangetroffen in een hele reeks van gesteenten. Toch bieden sedimentaire gesteenten de beste mogelijkheden voor fossilisatie, maar dat betekend niet dat fossielen niet in andere gesteenten gevonden worden. Er zijn wereldwijd een hele groep mensen die fossielen verzamelen. Het aanleggen van een paleontologische collectie word ook voor de amateur steeds toegankelijker, deels omdat een bredere kennis is. En deels omdat tegenwoordig ook een levendige fossielenmarkt is ontstaan. Het kost niet veel moeite meer om via internet een echt fossiel te bestellen. Vaak ontbreken echter gegevens zoals naam, vindplaats en ouderdom die voor echte verzamelaars van groot belang zijn. www.mineralenenfossielenkopen.nl is er voor en door verzamelaars, dus ik lever altijd fossielen met de juiste gegevens.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder