Verzenden/Pakket

www.mineralenenfossielenkopen.nl
Uw Bestelling

Wilt u een bestelling plaatsen op mineralenenfossielenkopen.nl dat kan! Als betaalmethode kan ik PayPal op de website aanbieden en ook is het mogenlijk om de betaling over te maken via bankoverschrijving. De afmetingen staan niet op de foto weergegeven maar altijd in de beschrijving er onder, zorg dus dat u hier bij het bestellen goed naar kijkt. Dit voorkomt teleurstelling wanneer blijkt dat iets groter of kleiner is dan wat u in gedachten had.
Ook word er bij elk product een kaartje meegeleverd met de gegevens van dat product. Denk hierbij aan Wetenschappelijke naam, Naam, Vindplaats, Ouderdom, Chemische formule, Datum en eventuele andere belangrijke informatie.
Deze website levert niet alleen unieke stukken, maar ook de beste prijs / kwaliteit. En altijd voorzien van de juiste info & goede foto's!

En dan? Het Pakketje

Na het ontvangen van de betaling word het pakketje netjes ingepakt en zo snel mogelijk verzonden. Voor het inpakken geld dat sommige producten erg teer zijn. Aangezien ik graag teleurstelling voorkom word alles daarom zorgvuldig op de meest geschikte manier ingepakt.
Om het milieu te sparen maak ik gebruik van gerecycled inpakmateriaal. Hierbij kan gedacht worden aan oude kranten, oud papier, bubbeltjesplastic en ook oude dozen wanneer deze nog in goede staat verkeren.  
Mineralenenfossielenkopen.nl doet er alles aan om de pakketjes veilig te verzenden, alles om teleurstellingen te voorkomen!

Verzendmethode : Post NL

De pakketjes die via de website worden besteld worden standaard via Post NL verzonden zie hun website www.postnl.nl voor de op dat moment geldende tarieven. En mineralenenfossielenkopen.nl rekent nooit extra kosten voor inpakmaterialen, dit in tegenstelling tot de meeste andere webshops. En boven de € 80,- zijn de verzendkosten zelfs helemaal gratis.

En een buitenlands Pakketje???

Vanuit België kunt u gewoon via de website bestellen, helaas zijn de verzendkosten wel hoger. (Voor de op dat moment geldende tarieven zie link in de vorige kop). Wilt u naar een ander land verzenden wereldwijd? Ook dit is natuurlijk geen probleem maar, graag eerst met ons contact opnemen omdat deze bestellingen niet via de website verlopen.

Garantie

Wettelijk gezien heeft u 14 dagen garantie/bedenktijd op de producten. Dit is dus ook de bedenktijd die u bij ons heeft. Wel houdt deze garantie in dat de bestelde producten in goede/dezelfde conditie gehouden moeten worden. Retourneren kan binnen deze termijn onder de zelfde voorwaarden, ook dient de originele verpakking in goede conditie teruggestuurd te worden met alle originele productinhoud.

Bedankt voor uw bestelling! De producten zullen zo snel en veilig mogenlijk naar u verzonden worden. 
Hopelijk tot snel bij mineralenenfossielenkopen.nl