Over ons

www.mineralenenfossielenkopen.nl

Vanuit mijn hobby het verzamelen van mineralen en fossielen heb ik deze webshop opgericht. Niet alleen om mijn eigen verzameling te kunnen financieren maar ook om het materiaal voor iedereen toegankelijk te maken. Wanneer u zelf op het internet gaat zoeken zult u zien dat het niet alleen museale objecten zijn. Zeker niet, er heeft zich al een heel grote markt ontwikkeld zowel op het internet als daarbuiten. 

Deze website levert niet alleen unieke stukken, maar ook de beste prijs / kwaliteit. En altijd voorzien van de juiste info & goede foto's!

Mineralen en Fossielen Kopen?

Het kopen van bijvoorbeeld fossielen en mineralen heeft vaak een enorm nadeel. De juiste informatie word namelijk meestal niet bijgeleverd. En dan zijn de Mineralen & fossielen eigenlijk al niets meer waard, niet voor verzamelaars in ieder geval. Het tweede probleem is dat de prijzen vaak enorm overdreven worden om niets vermoedende kopers te veel te laten betalen. Ook worden er dingen aangeboden voor iets wat ze niet zijn. En daarnaast zijn er ook een hoop vervalsingen op de markt. MINERALENENFOSSIELENKOPEN.NL wil hier graag verandering in brengen. De mineralen & fossielen worden aangeboden voor kleine realistische prijzen zodat de hobby echt voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast is de website voorzien van een schat aan informatie wat het dus altijd de moeite waard maakt om even te kijken.

Hoe zit het met de gegevens??

Mineralenenfossielenkopen.nl levert altijd de juiste gegevens met de stukken mee. Dit in de vorm van een kaartje met naam, vindplaats, datum, ouderdom en eventuele aanvullende gegevens waar nodig.

En als ik wil Bestellen???

Mineralenenfossielenkopen.nl is hobby-werk en nog geen bedrijf. dit houdt in dat er geen BTW in rekening word gebracht. Dit voordeel bied ook een enorm nadeel, namelijk ik kan geen ideal op de webshop aanbieden.  Wel PayPal en natuurlijk ook gewoon via bankoverschrijvingen, op die manier kan toch iedereen van mineralenenfossielenkopen.nl genieten!

De Levering

Mineralenenfossielenkopen.nl verzend de pakketten zo snel mogelijk na dat de betaling is voltooit. Vaak gaat dit om een dag en soms zelfs enkele uren. Zodat u het pakket bijna altijd binnen een of twee dagen in huis hebt. De verzending gaat via post NL meer vragen hierover zie dan deze LINK.

Toch nog Vragen?

Heeft u nog vragen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via Klantenservice > Contact.

Of stuur direct een mailtje naar ibe.naturalhistory@gmail.com

1 : Eigenaar webshop Ibe van Oort bij mijn eigen mineralen & fossielen verzmeling.
2 : Tijdens het Cabochonslijpen

Tot Slot

Deze website is een bron van informatie, voor en door verzamelaars. Als verzamelaar is het goed om veel te lezen over de betreffende onderwerpen van de verzameling. En ook andere verzamelaars kunnen elkaar vaak helpen. Er zijn een hoop verschillende plekken om als (beginnende) verzamelaar informatie en gegevens uit te wisselen. Enkele voorbeelden staan hier onder in de hoop u een beetje op weg te kunnen helpen met deze bijzonder interessante hobby!

www.mineralen-fossielen.nl (informatieve aanvulling van mineralenenfossielenkopen.nl)
https://www.facebook.com/groups/2368539673432045/?ref=bookmarks (Mijn facebook groep met kortingsacties van deze website)
Stichting Geo-Oss (Geologische vereniging in de omgeving)
Mineralsforum (Forum voor uitwisseling van informatie op het gebied van mineralen)
Paleontica.org (informatieve website en forum over fossielen)
www.mindat.org (Informatieve website, de grootste vrije online mineralen database)
www.webmineral.com (Website over de indeling van mineralen)
www.schelpenforum.messagebord.nl (Schelpenforum)
mineralenbeurzen.nl (website met alle datums van de volgende mineralenbeurzen)
geologievannederland.nl (informatieve website met informatie over de geologische achtergrond van nederland)
Stenenzoeken.nl (informatieve website over zwerfstenen)

Wil je de foto's van deze website in gebruik nemen? Vraag dan bij mij over de mogelijkheden of bestel de afbeeldingen direct via de onderstaande link.

https://www.shutterstock.com/g/Ibe+van+Oort?rid=239326677&utm_medium=email&utm_source=ctrbreferral-lin