Verzenden/Pakket

De bestelling

Na dat uw bestelling is geplaatst word deze zo snel mogelijk verwerkt. U ontvangt na het bestellen meteen bericht met informatie over uw order. En het zal vervolgens een of 2 dagen duren voor dat deze word ingepakt en verzonden. Mocht er ernstige hinder zijn waardoor het langer duurt dan word u hierover tijdig op de hoogte gesteld, dit is natuurlijk alleen de hoge uitzondering.

Het pakketje

Het pakketje word netjes ingepakt zodat er niets mis kan gaan tijdens het verzenden. Sommige producten zijn namelijk erg teer en Ibe’s naturalhistory probeert ten alle tijden teleurstelling te voorkomen. Om het milieu te sparen zal er echter wel gebruik gemaakt worden van gerecycled inpakmateriaal. U kunt hierbij denken aan oude kranten, pakpapier en bubbeltjes plastic maar ook de dozen als deze in goede staat verkeren. Er zal ten alle tijden worden gezocht naar de meest geschikte manier van verzenden. Om er voor te zorgen dat alle pakketjes met een vrolijk gezicht binnengehaald worden.  Ook zal er bij ieder product een informatie kaartje zitten dat data als Soort, Vindplaats, Ouderdom, Datum enzovoort zal weergeven zodat deze info niet verloren gaat.

Post NL

De pakketjes worden standaard via Post NL verstuurt. Voor een normaal pakketje zijn de tariven € 6,95 (tot 10kg) wat de standaard is bij Post NL. Ibe's naturalhistory rekent geen extra kosten voor de inpakmaterialen. Alle kleine pakketjes kunnen door de brievenbus en mocht dit het geval zijn dan bent u natuurlijk voordeliger uit. Voor alle bijbehorende tariven zie de website van Post NL. Ibe's naturalhistory verzend enkel binnen Nederland, mocht u buiten nederland toch graag een besteling willen plaatsten dan is dat mogenlijk via INFORMATIE > CONTACKT. LINK houd er dan wel rekening mee dat de verzendkosten hoger zullen uitvallen.

Garantie

Wettelijk gezien heeft u 14 dagen garantie/bedenktijd op de producten. Dit is dus ook de bedenktijd die u bij ons heeft. Wel houdt deze garantie in dat de bestelde producten in goede/dezelfde conditie gehouden moeten worden. Retourneren kan binnen deze termijn onder de zelfde voorwaarden, ook dient de originele verpakking in goede conditie teruggestuurd te worden met alle originele productinhoud.


Bedankt voor uw bestelling! De producten zullen zo snel en veilig mogenlijk naar u verzonden worden.