Fossielen kopen

Fossielen kopen

Heel veel mensen verzamelen tegenwoordig fossielen. Fossielen verzamelen kun je doen op drie verschillende manieren. De leukste en meest interessante optie is en blijft het zelf zoeken van fossielen. Zelf fossielen zoeken heeft echter ook nadelen. Fossielen locaties zijn in Nederland vaak niet heel dicht bij (voor mij zelf minimaal 1.5 uur rijden). En ook heb je vaak behoorlijk wat kennis nodig om iets te vinden, ook al ben op de fossielen locatie. Daarnaast ben je zeker een hele dag kwijt. Toch is het eigenlijk altijd de moeite waard om zelf te gaan zoeken! Let wel goed op dat je weet waar je aan begint, en het juiste gereedschap meeneemt.

Een andere optie is om fossielen te ruilen, maar hier heb je vaak best wat contacten voor nodig. En dat is voor beginnende verzelaars ook lastig omdat die nog niet zoveel dubbel hebben.

De eenvoudigste methode om aan nieuwe fossielen te komen is heel gemakkelijk via het internet. Er zijn vele webshops, websites en (facebook) pagina’s waar je fossielen kunt kopen. Deze hebben echter ook heel vaak dezelfde “standaard” fossielen op voorraad. En een ander belangrijk iets, ook de vindplaats ontbreekt veel te vaak. Wanneer je serieus fossielen verzameld is een fossiel zonder gegevens niet interessant. Dus uiteindelijk zijn deze exemplaren gewoon een verspilling van tijd en geld. Deze website www.mineralenenfossielenkopen.nl heeft een groot aanbod van altijd meer dan 700 producten (Mineralen etc. meegeteld). Maar verreweg de meest hiervan zijn fossielen, die altijd voorzien zijn van gegevens (Deze data word op kaartjes meegeleverd). Altijd een eerlijke prijs en alles heeft goede foto’s zodat u weet wat u koopt.

Daarom is mineralen en fossielen kopen de 1e keus op het internet.
En o ja, de webshop zit gewoon in Nederland, dus geen last van hoge verzendkosten. En boven de € 80,- zijn in Nederland en België de verzendkosten zelfs helemaal gratis.

Cadeautjes

Niet voor uw zelf op zoek maar voor iemand anders? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Ga van te voren even na wat de gene waar u voor koopt precies verzameld. Veel mensen specialiseren zich naar verloop van tijd. Bijvoorbeeld op alleen trilobieten of alleen ammonieten enzovoort….  Wanneer iemand alleen trilobieten verzameld is het natuurlijk ook leuk om met een trilobiet aan te komen, dan heb je het altijd goed gedaan!
Begint de verzamelaar nog maar net. En heb je eigenlijk niet zo’n goed idee wat de persoon zou willen hebben? Hiervoor heb ik ook een oplossing! Een verassingspakket deze zijn op de site beschikbaar van € 25,-
---- > zie de directe link naar het verassingspakket ; https://mineralenenfossielenkopen.nl/nl/SETS/verrassingspakket
 

Vragen?

Zijn er vragen of wilt u bijvoorbeeld een verrassingspakket maar dan voor een ander budget stuur mij dan even een mailtje via ibe.naturalhistory@gmail.com