Mineralen Afrika

Filter
  • Land van Herkomst

Mineralen Kopen (Afrika)

Het Continent Afrika is zeer rijk aan allerlei soorten mineralen en edelstenen. Deze rijkdomen beginnen in Marokko en houden pas op bij het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika. Maar ook de eilanden met als belangrijkste Madagaskar zitten vol met mineralen en edelstenen. Dit varieert van diamanten in Namibië tot Amethist in Zambia en Opaal in Ethiopië, Koper in de Congo En saffier in Madagaskar. Om maar een paar voorbeelden te geven
.

Mineralen Kopen

Bent u van plan mineralen te kopen? Als u een interessant stukje ziet, kijk de naam dan even goed na en zoek hem op. Er zijn namelijk veel vervalsingen op de markt. Controleer ook altijd of er een volledige vindplaats omschrijving bij zit. Dit is voor de verzamelaar namelijk van enorm belang, en je zou gerust kunnen zeggen dat een mineraal zonder vindplaats niets waard is. De beste plek om mineralen te kopen is natuurlijk www.mineralenenfossielenkopen.nl het mooiste materiaal en altijd voorzien van een hoop informatie. O ja voor fake's maak ik gewoon een apparte categorie, alles om vervelende verassingen te voorkomen.

Deze website levert niet alleen unieke stukken, maar ook de beste prijs / kwaliteit. En altijd voorzien van de juiste info & goede foto's!