Diensten

Diensten

Naast tal van verschillende producten levert mineralenenfossielenkopen ook de nodige diensten. Het gaat om allemaal gerelateerde dingen zoals het zagen van kleinere stenen tot het prepareren van fossielen en het maken van cabochons. Op deze pagina vind u het hoe en wat, mocht u daarna nog vragen of interesse hebben, dan kunt u altijd even contact opnemen.

Zagen & Polijsten

Voor mij is het mogenlijk om stenen te zagen en slijpen. Voor het zagen geld dat er alleen kleine stukken gezaagd kunnen worden, anders dan de grote zit er aan de hoeveelheid weinig beperkingen. Voor het zagen van stenen vraag ik € 3,50 per steen en van af meer dan 20 stenen kan het voor € 2,50 per steen. Het polijsten van oppervlaktes is ook mogenlijk. Ook hier geld dat de stukken niet te groot moeten zijn (maximaal kleine handstukken). Per gepolijst oppervlak/per steen vraag ik € 5,- het maakt mij niet zo veel uit of het nu een grote of een kleine steen is. 

Cabochons slijpen

Ik slijp ook zelf cabochons, heeft u een steen waarvan u hem cabochon geslepen wilt hebben? De mogenlijkheden hiervoor zijn altijd te overleggen. 

Gruis uitzoeken

mineralenenfossielenkopen.nl beschikt over een microscoop, en de nodige uren ervaring als het gaat om het uitzoeken van fossielen/schelpen gruis. Heb je emmers materiaal staan waar je zelf niet aan toe komt? Laat mij het dan uitzoeken, de prijs is € 30,- per emmer. Een andere optie is dat de opbrengst door 2en gedeeld word.

Op zoek naar???

Bent u naar bepaald fossielen/mineralen/schelpen/gesteenten of meteorieten op zoek die u niet kunt vinden? Dankzij een omvangrijk netwerk van contacten in het wereldje kan ik bepaalde dingen makkelijker vinden dan mensen die niet in de handel zitten. Het loont dus vaak de moeite om even aan mij te vragen of ik heb/of kan vinden wat u zoekt. Wanneer ik het zelf niet in voorraad heb, wil ik gerust mijn contacten raadplegen en u foto's doorsturen wanneer het gezochte materiaal gevonden is. Na de akkoord/betaling regel ik dat alles inclusief directe verzending naar u verzonden word. Hiervoor reken ik een kleine marge boven op het bedrag wat u voor de stenen & verzending betaald.

Wat zijn de voordelen van deze methode? Heel simpel, hiermee vermijd u oplichters, hoeft u niet zelf uren te gaan zoeken en word alles voor u geregeld.Vragen? stuur dan even een mailtje naar : ibe.naturalhistory@gmail.com