Diplichnites

10,00

Excl. BTW: 10,00

Excl. BTW:
10,00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Arthropoda

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Soort : Diplichnites Sp, / (D' Orbigny, 1842)
Vindplaats : Wisniówka, Kielce, Polen
Ouderdom : Boven cambrium 

Lengte : 160 mm
Breedte : 76 mm
Hoogte : 30 mm
Let Op! Afmetingen zijn inclusief matrix.
Diplichnites

Diplichnites is de naam voor de fossiele loopsporen van een Arthropode uit het Cambrium. Een synoniem voor Diplichnites is Trachomatichnites. De sporen zijn op de foto niet goed te zien/in beeld te brengen. Dit komt omdat ze alleen te zien zijn als je het licht op een bepaalde manieer op de steen laat vallen. Het is een apart stukje en een leuke aanvulling voor de gevorderde fossielen verzameling.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Fossielen kopen

Fossielen zijn alle versteende resten van organismen. Het woord fossiel komt uit het Latijn en betekend ; voorwerp dat is opgegraven. Fossielen worden over heel de wereld aangetroffen in een hele reeks van gesteenten. Toch bieden sedimentaire gesteenten de beste mogelijkheden voor fossilisatie, maar dat betekend niet dat fossielen niet in andere gesteenten gevonden worden. Er zijn wereldwijd een hele groep mensen die fossielen verzamelen. Het aanleggen van een paleontologische collectie word ook voor de amateur steeds toegankelijker, deels omdat een bredere kennis is. En deels omdat tegenwoordig ook een levendige fossielenmarkt is ontstaan. Het kost niet veel moeite meer om via internet een echt fossiel te bestellen. Vaak ontbreken echter gegevens zoals naam, vindplaats en ouderdom die voor echte verzamelaars van groot belang zijn. www.mineralenenfossielenkopen.nl is er voor en door verzamelaars, dus ik lever altijd fossielen met de juiste gegevens!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder