1. Verrassingspakket / mineralen en fossielen

55,00

Excl. BTW: 55,00

Excl. BTW:
55,00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
sets

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

verrassingspakket Mineralen & Fossielen


Mineralenenfossielenkopen.nl heeft iets nieuws, het verrassingspakket ter waarde van € 50,-. Met allerlij verschillende mineralen en/of fossielen, gesteenten, meteorieten, schelpen en andere items uit de website. U kunt natuurlijk altijd een verzoek indienen als u bijvoorbeeld alleen mineralen of iets dergelijks wilt. Ik zal bij bestelling een mooie selectie maken met het materiaal uit de webshop, om u een positieve verassing te bezorgen. 

Cadeautje nodig?

Heeft iemand als cadeautje om fossielen en mineralen gevraagd. Maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken of wat hij/zij zou willen? Ook dan is het verrassingspakket een uitkomst. Je laat het uitzoeken gewoon aan mij over! Zo weet je dat de gene die het cadeautje zal ontvangen tevreden is.

Deze website levert niet alleen unieke stukken, maar ook de beste prijs / kwaliteit. En altijd voorzien van de juiste info & goede foto's!

Let Op!
Heeft u specefieke wensen? Laat dit altijd van te voren weten, dan kan ik er rekening mee houden. Laat het ook weten als er iets is wat je specefiek niet wilt hebben, dit voorkomt teleurstelling. 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder