Over ons

De Webshop

Ik heb vanuit mijn hobby het verzamelen van fossielen, mineralen, meteorieten, gesteenten en schelpen deze webshop opgericht. Niet alleen om de hobby te kunnen financieren maar ook om het materiaal voor iedereen toegankelijk te maken. Als u namelijk zelf op het internet gaat rondsnuffelen dan zal u zien dat het niet alleen materiaal is dat in musea ligt. Zeker niet er is al een heel grote markt op dit gebied ontwikkeld op het internet en daarbuiten. 

Het online aanbod

Helaas heeft dat een bijkomend nadeel. Namelijk dat de informatie die zo belangrijk is voor ons verzamelaars verloren gaat. Wat heb je aan een product als je het verhaal er achter niet weet, is het dan niet gewoon een stom stuk steen? Daarnaast zijn de prijzen vaak erg overdreven. Omdat niemand het goed kent durven veel aanbieders ver boven de Hooftprijs te gaan zitten. En als het niet erger kon zijn er ook nog eens veel oplichters in deze markt die dingen aanbieden voor iets wat het niet is. Hier wil ik verandering in brengen! Ibe’s naturalhistory bied de fossielen mineralen enzovoort aan voor realistische kleine prijzen, zodat het ook echt voor iedereen toegankelijk is.

En o ja voor fakes maak ik gewoon een eigen categorie. ( ; Zie Mineralen > Man Made Mineralen.

Online winkelen

Dus bent u opzoek naar een uniek cadeau? Zoek niet verder Ibe’s naturalhistory heeft het mooiste aanbod in huis wat dacht u van een 2 miljard jaar oud fossiel tot een prachtige edelsteen. Voor iedereen valt er in deze webshop wel iets te verzinnen dus wacht niet langer!

Altijd voordelig

Zoals vermeld blijven de prijzen in deze webshop laag, om een realistisch aanbod te bieden. Daarnaast is deze webshop nog geen bedrijf. Dat betekend dat er geen BTW in rekening gebracht hoeft te worden, waarschijnlijk zal dat in de toekomst gaan veranderen. Maar voor nu is het nog volledig hobby en daar kunt u uw voordeel ook uithalen. Het nadeel aan dit fijt is dat de webshop enkel PayPal als betalingsmethode aan kan bieden.

Producten

Alle producten worden standaard geleverd met een informatie kaartje dat de nodige informatie weer zal geven, deze kaartjes worden samen met de producten verpakt. Hier zal alle relevante info op komen te staan zoals bijvoorbeeld ; Soort, vindplaats, Ouderdom, Datum. Formatie, Omstandigheden etc. Dit is natuurlijk afhankelijk van het product. Bij de schelpen is de Ouderdom niet relevant omdat ze allemaal recent zijn in plaats daarvan hebben we de datum, terwijl de ouderdom bij de fossielen weer basis informatie is. Hierdoor zal alle info die zo belangerijk is nooit verloren gaan.


Het blog

Ook word er iedere week op vrijdagmiddag een blog geüpload afwisselend over alle onderwerpen die deze website rijk is. Dit om de versnipperde kennis te verspreiden en een informatieve functie te bieden op de site. Dus houdt het in de gaten vrijdag middag staat hij weer voor u klaar. LINK

Vragen?

Heeft u nog vragen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via Klantenservice > Contact.

Ibe van Oort (Eigenaar webshop)
* Foto 1 : Ibe van Oort ; op de mineralenbeurs in Berghem (Geosfeer 2018)
* Foto 2 : Ibe van Oort ; Fossielen zoeken op de 2e Maasvlakte.