Nieuwsbrief sept. 2020

Nieuwsbrief sept. 2020

Nieuwsbrief sept. 2020

Nieuwsbrief sept. 2020

Geplaatst op 4-9-2020 door Ibe van Oort

Nieuwsbrief – September 2020

In plaats van de blog, die steeds onregelmatiger uit is gekomen wil ik nu elke maand een nieuwsbrief lanceren met alle vernieuwingen die in de webshop en op facebook gaande zijn. Deze nieuwsbrief zal standaard in de 1e week van de maand op de site komen te staan. Het word standaard voorzien van een kopje met updates, wat foto’s en als ik toevallig met een bepaalde groep bezig ben zal ik deze wat verder uitlichten.

Updates

De zomervakantie zit er voor de meeste weer op, dat betekend meestal dat de rustige periode van de webshop er ook weer op zit. Achter de schermen ben ik al weer druk aan het brainstormen over de vernieuwingen die de webshop nog toegankelijker nog beter nog mooier zullen maken. Recent zijn er ook al een hele hoop van zulke updates geweest, en een aantal zijn er zo groot dat ze nog niet op heel de site doorgevoerd zijn.
  1. Filters
Een hele belangrijke update die ik aan het uitvoeren ben is het toegankelijker en bruikbaarder maken van de filters. Ik ben hierbij begonnen met de fossielen, elke categorie kan binnenkort gefilterd worden op type matrix, land van herkomst en ouderdom. Dit is er handig want er zijn bijvoorbeeld verzamelaars die alleen dingen uit een land of van een bepaalde periode verzamelen. Dus door de filters hier op in te richten hebben deze verzamelaars veel sneller gevonden wat ze zoeken.
  1. Foto’s
Je ziet op de website hoe dan ook een hele hoop verschillende foto stijlen terug komen. Witte achtergrond, zwarte achtergrond, met logo, zonderlogo etc. Dit zijn allemaal experimenten geweest van hoe ik nu uiteindelijk de foto’s wil hebben. Nu heb ik pas besloten dat de foto’s gewoon allemaal een zwarte ondergrond gaan krijgen. En daarbij zullen op een foto zowel de voor en de achterkant te zien zijn.
  1. Producten
Ook bij de producten zelf is een belangrijke update gaande, ik wil (in de meeste gevallen) namelijk voor elk stuk een apart product maken. Nu is het nog zo dat als ik bvb. 2 fossiele pleurotomaria schelpen uit het jura van Polen heb dat ik deze als een product omschrijf. Maar om dat ieder specimen anders is, willen veel mensen toch zelf de keuze kunnen maken welke ze willen. Daarom is toch de keuze genomen om ze dan toch als apart product te omschrijven. Dit gaat echter tijd kosten want het is een hele hoop extra werk.
  1. Categorieën
Ongeveer een maand geleden is er een gigantische nieuwe verzameling binnen gekomen. Met ook veel items uit de categorie overige fossielen. Zoveel dat ik heb besloten om de categorie overige fossielen op te splitsen in de categorieën : graptolieten, bryozoa, coprolieten, foramiferen en algen.

Dit was weer de nieuwsbrief van deze maand, hopelijk tot snel op mineralenenfossielenkopen.nl


Caryospongia juglans
nieuwsbrief

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!