Spinosaurus tand

6,50

Excl. BTW: 6,50

Beschikbaarheid:
2
Model:
Dinosauria

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Specimen Nummer : Fossielen Webshop 0176
Soort : Spinosaurus Sp, / Stomer, 1915
Vindplaats : Kemkem beds, Marokko
Ouderom : Cenomaniaan, Laat Krijt +/- 95 Miljoen jaar oud.

Lengte : 20.5 tot 21 mm
Breedte : 7 tot 8 mm
Hoogte : 6 tot 7 mm
Let Op! We hebben meerdere exemplaren op voorraad, Deze kunen afwijken in kleur of grote.
Spinosaurus
Spinosaurus is de grootste therapode dinosaurus die ooit geleeft heeft, daarnaast is het ook een van de meest bizzare soorten. Met een enorm zijl, flipperpoten, enorme klauwen en een krokodilachtige bek lijkt het meer een viseter dan een carnivoor (vleeseter). Het was in 1915 dat de soort is beschreven door Ernst Stomer, lang was het dier maaar van een fosiel exemplaar bekend. echter werd dit exemplaar jammerlijk genoeg in de 2e wereldoorlog vernietigt, pas rond 2013 is er weer een nieuw relatief compleet exemplaar gevonden waar veel nieuwe informatie door naar boven is gekomen. "volledige" speciemens zijn wel eens waar zeldzaam, losse tanden en geisoleerde botten worden geregeld gevonden in de Sahara. Dit lijdt er toe dat hiervoor een grote legale fossielenmarkt is ontstaan, en dat is over de hele wereld in de fossielen markt terug te zien. Maar let op er zijn veel vervalsingen op de markt, dus koop altijd bij betroubare verkopers, die u voorzien van juiste informatie!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dinosaurus fossielen

Deze dieren spreken ieder tot de verbeelding, van de gigantische sauropoden (langnekken) tot de theropoden (vleeseters) en alles hier tussen in. Vaak is het strikt
verboden om dinosaurus materiaal te verhandelen door de enorme wetenschappelijke waarde. Maar ook hier zijn uitzonderingen op, zodat ook voor de verzamelaar leuke stukjes dino te bemachtigen zijn. mineralenenfossielenkopen.nl levert daarom een zorgvuldig uitgezocht aanbod aan bereikbaar materiaal. Zodat ook jij je handen kan leggen op deze bizarre beesten. Ook zullen in deze categorië alle pterosauriers, Mosasauriers, Ichtyosauriers en plesiosauriers worden getoond. Dit zijn dan wel geen dinosauriers maar reptielen uit het de zelfde tijdperken het Trias, Jura en krijt.

Fossielen kopen

Fossielen zijn alle versteende resten van organismen. Het woord fossiel komt uit het Latijn en betekend ; voorwerp dat is opgegraven. Fossielen worden over heel de wereld aangetroffen in een hele reeks van gesteenten. Toch bieden sedimentaire gesteenten de beste mogelijkheden voor fossilisatie, maar dat betekend niet dat fossielen niet in andere gesteenten gevonden worden. Er zijn wereldwijd een hele groep mensen die fossielen verzamelen. Het aanleggen van een paleontologische collectie word ook voor de amateur steeds toegankelijker, deels omdat een bredere kennis is. En deels omdat tegenwoordig ook een levendige fossielenmarkt is ontstaan. Het kost niet veel moeite meer om via internet een echt fossiel te bestellen. Vaak ontbreken echter gegevens zoals naam, vindplaats en ouderdom die voor echte verzamelaars van groot belang zijn. www.mineralenenfossielenkopen.nl is er voor en door verzamelaars, dus ik lever altijd fossielen met de juiste gegevens!

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder