Blauwe Opaal - 50 gram

7,50

Excl. BTW: 7,50

Beschikbaarheid:
1
Model:
Oxiden

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Specimen Nummer : Edelstenen Webshop 0033
Soort : Blauwe Opaal
Vindplaats : Peru
Hardheid :5.5 tot 6
Chemische formule : SiO2.nH2O

Let Op! Bij bestelling ontvangt u 50 gram, Dat is dus alles van de foto.
Blauwe Opaal
Opaal is een mineraal uit de kwartsgroep het kan net als kwarts allerlei kleuren vertonen, sommige opalen behoren zelfs tot de duurste der edelstenen. Hoewel groen en blauwe opaal tot de gewone opaal varianten behoort is het ook zeer geliefd als edelsteen. Maar enkel in cabochon vorm omdat het opaak en niet transparant is.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ruwe Edelstenen

Wij leveren alles voor de slijper. Met een groots aanbod in ruwe edelstenen van de simpelere Carneool tot toermalijn en smaragd. Wilt u gaan slijpen en zoekt u stenen check eerst www.mineralenenfossielenkopen.nl voor het mooiste aanbod aan ruw materiaal.

Wat is een mineraal? 

Om tot een mineraal gerekend te kunnen worden moet een steen/chemische samenstelling aan bepaalde eisen volden dit zijn als volgt :

  • Het mineraal moet in de natuur “zonder menselijk toedoen” gevonden worden 
  • Het mineraal moet een eigen chemische formule en een eigen kristalrooster hebben
  • Het mineraal moet in vaste vorm verkeren. “dus geen bijvoorbeeld geen gas”

Kun je al deze eigenschappen aan het Mineraal Toerekenen? Dan pas mag je officieel van een Mineraal spreken. Het is voor velen een hobby om deze bijzondere stenen te verzamelen, van fonkelende kristalletjes tot opake ruwe rotsten alles komt naar voren. Vindplaatsen zijn er over de hele wereld en het bezoeken van groeves mijnen en bergen zijn goede manieren op de collectie aan te vullen. Maar dat niet alleen er is ook een zeer levendige markt op het internet, mineralen zijn daar gemakkelijk aan te komen, maar niet zelden ontbreekt de vindplaats. Dit maakt het kristal voor een echte liefhebber waardeloos. Dit is het geen ik mij mateloos aan kan irriteren en daarom wil ik hier verandering in brengen. MineralenenFossielenkopen.nl levert prachtige Mineralen voorzien van de juiste gegevens.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder